•            Merel 235, 1965 GN Heemskerk, The Netherlands


 • Kennismaken

  Oprichters en instructeurs

 • Dr. Anneke Schellingerhout

  Dierenarts

  Oprichtster, eigenaar en hoofddocent van Supple Spine Institute

  Dr. Anneke Schellingerhout is dierenarts en eigenaar / hoofddocent van Supple Spine Institute.
  Zij is als dierenarts afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht in 1997, waarna zij in 2002 promoveerde op het gebied van voeding. In 2004 rondde zij succesvol de chiropractieopleiding aan de European Academy for Veterinary Chiropractic (EAVC) af en behaalde tegelijk de certificering door de International Veterinary Chiropractic Association (IVCA). Anneke was jarenlang instructeur aan de Backbone-Academy.
  Daarnaast is zij erkend als veterinair osteopaat, homeopathisch werkend dierenarts, gecertificeerd acupuncturist, Chinese Food Therapist en Herbalist.
  Zij werkt o.a. met osteopathie, chiropractie, acupunctuur, homeopathie, (orthomoleculaire) voeding en Chinese kruiden ein haar succesvolle holistische praktijk Jyoti te Heemskerk, waar zij gezelschapsdieren en hun eigenaren behandelt.

 • Drs. Leida Visée

  Dierenarts

  Mede-oprichtster van Supple Spine Institute

  Drs. Leida Visée is dierenarts en samen met Anneke Schellingerhout oprichtster van Supple Spine Institute. Zij is als dierenarts afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht in 1987.
  In 2004 rondde zij succesvol de chiropractie opleiding aan de European Academy for Veterinary Chiropractic (EAVC) af en behaalde meteen de certificering door de International Veterinary Chiropractic Association (IVCA).
  Leida was jarenlang instructeur aan de Backbone-Academy en het Supple Spine Instute. Bij laatstgenoemde is zij nu nog verbonden als docente en examinator.
  Daarnaast is zij erkend als homeopathisch werkend dierenarts, gecertificeerd acupuncturist, Chinese Food Therapist, Herbalist en TuiNa Therapist.
  Zij werkt o.a. met chiropractie, acupunctuur, homeopathie, voeding en Chinese kruiden in haar succesvolle complementaire praktijk Chiron te Zeist, waar zij gezelschapsdieren behandelt.

 • Drs. Brenda Ooms

  Dierenarts

  Instructeur

  Drs. Brenda Ooms is in 1997 afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Na haar afstuderen werkte zij jarenlang in dierenartsenpraktijken in Den Haag en omgeving.
  In 2007 startte zij met de opleiding Orthomoleculaire geneeskunde. Daarna volgende een acupunctuur en chiropractie-opleiding bij de Healthcare Academy. Na het volgen van nascholingen bij Supple Spine Institute, werd zij daar tevens instructeur.
  Brenda behandelt gezelschapsdieren succesvol met acupunctuur, chiropractie, supplementen en voedingsadviezen in haar complementaire dierenartspraktijk in Den Haag.