•            van Riemsdijklaan 122, 1945 XR Beverwijk, The Netherlands


  • Over Supple Spine Institute

    In Nederland is het onderzoeken en behandelen van dieren voorbehouden aan dierenartsen en, dierenfysiotherapeuten. Wij zijn van mening dat dit ook de aangewezen beroepsgroepen zijn om, na gedegen scholing in de veterinaire chiropractie, dieren chiropractisch te behandelen. Tevens biedt Supple Spine Institute een Basisopleiding Veterinaire Osteopathie aan die toegankelijk is voor iedereen, daar in de opleiding de benodigde medische (basis)kennis besproken wordt.

    Supple Spine Institute is opgericht om de uitgebreide en actuele kennis over manipulatietechnieken bij gezelschapsdieren over te dragen. We blijven up to date met betrekking tot de meest recente literatuur en onderzoeken, zodat actuele informatie gepresenteerd kan worden aan de studenten.

    Wij willen hiermee hét instituut zijn voor de opleiding voor veterinaire chiropractie en osteopathie voor gezelschapsdieren in Nederland en geheel Europa.

  • Speciale dank

    Mijn speciale dank gaat uit naar Dr. Ines Wecker van de Backbone-Academy voor het wegwijs maken in de wereld van de chiropractie en het - leren - opleiden daarin.